luni, 27 ianuarie 2014

TED



Dacă nu știi despre ce vorbesc, atunci înseamnă că e timpul să urmărești pe youtube și altceva decât "pisicute drăguțe", "epic fail" și să caști ochii mai adânc, consumându-ți timpul puțin mai constructiv.

TED este cea mai dezvoltată și cea mai mare organizație non profit de acest gen, apărând în șcenă pentru prima oară în 1984 ca o conferință pe trei teme: tehnologie, divertisment și design.
De atunci și până astăzi lucrurile au evoluat, TED ajugând să acopere o gamă mult mai variantă de subiecte și idei.

Conferințele TED reunesc cei mai mari gânditori și cele mai de succes persoane din toate domeniile să ne povestească despre viața și realizările făcute de ei ( în aproximativ 18 minute sau mai puțin).

Misiunea TED:

"We believe passionately in the power of ideas to change attitudes, lives and ultimately, the world. So we're building here a clearinghouse that offers free knowledge and inspiration from the world's most inspired thinkers, and also a community of curious souls to engage with ideas and each other"

"Noi credem cu credință în puterea ideilor și că cu ele putem schimba atitudini, viața și în cele din urmă, lumea. Deci vom pune bazele unei baze de date care oferă cunoștințe gratuit și inspirație de la cei mai influenți și de urmat gânditori din lume, și, de asemenea, o comunitate de persoane doritoare de cunoaștere pentru a se înbogății cu idei și invers."




2 comentarii:

  1. E una dintre cele mai interesante chestii pe care le poţi vedea pe internet. Mă bucur că ai scris despre asta... pe mine una, mă ajută să cred într-o lume mai bună! Multă inspiraţie îţi doresc şi sper să ne citim în continuare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos pentru încurajări la fel îți doresc și ție.

      Ștergere