joi, 30 ianuarie 2014

Visele


De câte ori nu ți-ai dorit să poți zbura sau de câte ori nu ți-ai dorit să fii pe o plajă într-un hamac alături de persoana iubită ? Cum ar fi dacă ai putea să visezi tot ce-ți dorești? Să mergi pe lună, să înfruți dragonul cel rău și să iei frumoasa domniță sau să devii un superstar cu propria limuzină și propii fani. Ei bine cum ar fi dacă ți-aș spune că este posibil ?

Pe cât de ciudat sună pe atât de adevărat este. O echipă formată doar din doi oameni simpli dar geniali au creat iWinks
Te întrebi ce este iWinks ? Păi este un proict care îți dă posibilitatea să visezi ceea ce-ți dorești. Cât de tare este asta nu ? De fapt dispozitivul te introduce într-o stare de "lucid dreaming" adică tu ești conștient că visezi așadar poți controla visul.

Dispozitivul constră într-o bandă pe care o atașezi de frunte, aceasta monitorizându-ți activitatea cerebrala și controlându-ți visul. Din când în când ea trimite câte un flash vizual în visul tău care să te facă să realizezi că visezi, dând start la distracție.

"The Aurora Dream Enhancing Headband" sau iWinks este conectată la o aplicație în telefonul tău care îți permite să o controlezi, de asemenea aceasta are o funție de a seta alarma telefonului atunci când tu te simți cel mai încărcat de energie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu